Parafíny

Parafín je speciální vosk, který se používá k léčebným i kosmetickým účelům. Jde o speciální vosk získaný z ropy a obohacený o vitamin E.

Vyniká svou schopností udržet teplo. Tuhne při teplotě 52 až 62 stupních Celsia. Parafín prohřívá, uvolňuje, zvyšuje krevní oběh a otevírá póry. Jeho účinky jsou tedy zdravotní i estetické.

V našem e-shopu najdete kvalitní parafíny různých velikostí, účinků.

 

 

Zobrazení:
Seřadit:
Parafín základní 800g

Parafín základní 800g

Parafín je speciální vosk, který se používá k léčebnému a kosmetickému účelu.

Obj. číslo:
M7206
Hmotnost:
800 g.
Barva:
bíla.
Počet kusů v balení:
1 ks.
Dostupnost: Na sklade

152,00 Kč s DPH 126,67 Kč bez DPH

+ -
Parafín bylinný kopřiva a břečťan 800g

Parafín bylinný kopřiva a břečťan 800g

Parafínový zábal zvlhčuje, vyživuje, omlazuje pokožku. Účinně napomáhá k odstranění celulitidy.

Obj. číslo:
M7207
Hmotnost:
800 g.
Barva:
bílá.
Počet kusů v balení:
1 ks.
Dostupnost: Na sklade

152,00 Kč s DPH 126,67 Kč bez DPH

+ -
Parafín bylinný mentolový 800g

Parafín bylinný mentolový 800g

Parafín je speciální vosk, který se používá k léčebnému a kosmetickému účelu.

Obj. číslo:
M7208
Hmotnost:
800 g.
Barva:
bílá.
Počet kusů v balení:
1 ks.
Dostupnost: Na sklade

152,00 Kč s DPH 126,67 Kč bez DPH

+ -
Parafínový zábal bylinný kopřiva a břečťan 500g

Parafínový zábal bylinný kopřiva a břečťan 500g

500g parafínu TOMFIT s obsahem kopřivy a břečťanu působí do hloubky a prokrvuje.

Obj. číslo:
M7210
Hmotnost:
500 g.
Barva:
bílá.
Počet kusů v balení:
1 ks.
Dostupnost: Na sklade

147,00 Kč s DPH 122,50 Kč bez DPH

+ -
Parafín 5 kg
Novinka

Parafín 5 kg

Parafín s bodem tání od 52 do 54 stupňů celsia.

Obj. číslo:
M7211
Hmotnost:
5 kg.
Barva:
bílá.
Počet kusů v balení:
1 ks.
Bod tání:
od 52 do 54 °C
Obsah oleje:
0,5 %
Dostupnost: Na sklade

596,00 Kč s DPH 496,67 Kč bez DPH

+ -

Terapie parafínem

Parafín se získává z ropy a obohacuje se o vitamín E, nebo jiné zdraví prospěšné látky. Parafín má léčebné i estetické účinky. Parafínový zábal se aplikuje lokálně na kůži. Parafínový zábal uvľňujú křeče, působí na kosterní svalstvo a používají se při zánětech a má mnoho dalších zdraví prospěšných účinků. Parafín má také estetické účinky na pokožku zjemňuje ji a otevírá póry.

Výhody parafínového vosku

Možná už znáte parafínové voskové ošetření z nehtových salónů - je to luxusní doplněk k manikúře nebo pedikúře. Možná vás však překvapí, na co se ještě používá parafínový vosk.

Parafínový vosk je běžnou volbou v tepelné terapie když se lidé rozhodnou pro terapii teplom.Terapia horkým voskem je vhodná pro lidi s artritidou nebo jinými revmatickými onemocněními - teplo které uvolňuje horký vosk pomáhá zvýšit tok krve a uvolnit svaly, což může pomoci zmírnit artritidu, osteoartritidu a fibromyalgie. Horký parafín pomáhá i při bolestech onemocnění svalů, šlach a vazů. Podobně jako při artritidě, zvyšují tok krve, zlepšují tuhost kloubů a potlačuje bolest. Používají se také k léčbě burzitidy, tendinitida, výronů a vytahování svalů.